Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината за Джянг Земин: 4. Сексуалните скандали на Джянг Земин

Темата днес е: "Сексуалните скандали на Джянг Земин (Jiang Zemin / Цзян Цзъмин)".

Според сведенията прелъстителният Джянг е имал много любовници, включително Сонг Зуинг, Ли Руинг, Чен Джили, Хуанг Лиман и съветската шпионка Клава. Книгата "Файлове за метресите на висши кадри в ККП", публикувана в Хонконг през 2009 г., разкрива подробности за скандала между Джянг и Сонг Зуинг. През 2002 г. в Хунан се появи книгата "Сонг Зуинг, майката на Китай", която разяри Джянг. В резултат на това, няколко десетки души бяха арестувани и вкарани в затвора.

Сонг, която е от бедно семейство на племето "Мяо", беше избрана да учи в Централния институт за етническа музика и танци. Джянг я видя за пръв път на Пролетния фестивал през 1990г. Тя бе прехвърлена в трупата за песни и танци "Хай Джен", и след това й бе дадена военната титла генерал-майор.

Лу Джяпинг, учен по китайска история от Втората световна война, написа писмо на 21 фев. 2004г. до лидерите на ККП и Народния конгрес, с молба за разследване на секс скандалите на Джянг. Писмото разкрива, че Джянг е карал Сонг да се разведе и е имал често нощни афери с нея в правителствения Дом за гости, което е било доста обидно за работещите там служители. Многогодишен кадър е съобщил за това на своите висшестоящи. Но след това този кадър е поставен под наблюдение.

Джанг Тянлянг (коментатор): "През 90-те бях в Пекин. В САЩ дойдох през 2000г. През 1998-99г., тяхната афера бе така недискретна, че дори и таксиметровите шофьори в Пекин знаеха за нея, както и други обикновени хора. На всяка среща на Народния конгрес ще видите Джянг да хвърля похотливи погледи към красивите сервитьорки, наливащи му чай."

Писмото на Лу отбелязва, че Сонг е имала привилегията да бъде излъчвана по Централната китайска телевизия (CCTV). Преди 16-тия конгрес, Сонг и нейната трупа пеят в Мянянг, провинция Сичуан. По това време партийният секретар на провинция Сичуан, Джоу Йонгкан, дава на Сонг правния статут на заместник-премиер.

Джао Ан, бивш арт директор на Пролетния фестивал на CCTV, вечеря веднъж с някои известни актриси и със Сонг. След няколко питиета Сонг заговаря за връзката си с Джянг. След като Джао разказа за станалото, той бе осъден на 10 години затвор.

Лу посочва и общоизвестният факт, че наподобяващият гробница Народен театър, струващ над 465 млн. щ.д., е построен за Сонг и нейните представления. Джянг заплащаше скъпо и за представленията на Сонг в чужбина.

Ченг Кеджие, заместник-председател на бившия Народен конгрес, бе осъден на смърт за подкуп през 2000 година. Но книга за Джянг разкри по-късно, че Ченг е обръщал твърде много внимание на Сонг. В резултат на което Джянг я е ревнувал твърде много от него.

Книгата "Файлове за метресите на висши кадри в ККП" разкри също така, че друга любовница на Джянг, омъжената Ли Руинг, която бе говорителка в CCTV, винаги е придружавала Джянг в чужбина, вършейки и двете неща, коментатор за CCTV през деня и партньор на Джянг през нощта.

Веднъж, докато Джянг се подготвял за посещение в Югоизточна Азия, Сонг се натъкнала на Ли Руинг в резиденцията на Джянг в Джонанхай. След това Сонг принуждава Джянг да се откаже от Ли. Оттогава вече Ли не придружава Джянг в чужбина.

Сред многото любовници на Джянг, тази с най-висок ранг е Чен Джили, титулярния зам.-председател на Националния народен конгрес. Тя е работила в един институт със сина на Джянг. Когато Джянг бе секретар на ККП в Шанхай, през 1989 г. той назначи Чен за министъра на пропагандата. Тя положи много усилия за репресирането на "World Economic Herald".

Идвайки в Джоннанхай през 1998 г., Джянг назначи Чен за министър на образованието, въпреки че тя не знаеше нищо за образованието. Чен оглави реформите в образованието и въведе произволни регулационни такси. Тя беше също така обвинена в продажбата на фалшиви дипломи.

Чен разпространи омраза и лъжи за Фалун Гонг в университетите и инициира "Кампания от милион подписи". След нейния десетгодишен мандат, моралът на учителите падна до опасно ниско ниво. ВУЗ-овете се изпълниха с хазарт, плагиатстване и проституция. Известни университетски ректори поискаха нейната оставка.

Една от любимите любовници на Джянг бе Хуанг Лиман. В началото на 80-те, когато Джянг бе назначен за министър на електронната промишленост, той започна афера с Хуанг, с която са работили в един офис. По-късно Хуанг е прехвърлена в Шенджен, където е повишена в зам. партиен секретар на Шенджен и след това в секретар. Дори партийният секретар на провинция Гуангдонг, Ли Чанчун, бе учтив с нея.

По нареждане на Джянг, на съпруга на Хуанг са дадени договори за 465 млн. щ.д, като напр. шендженския площад "Съюз". Няколко от сестрите на Хуанг също са много добре финансово. Властта на Хуанг й позволява да бъде корумпирана и да пилее пари в Шенджен. През май 2011 г. повишеният от Хуанг кмет на Шенджен, Шу Зонгхен, е осъден на смърт за подкупи.

Лиу Йинчуан, лидер на Китайската социалдемократическа партия: "Когато президентът на една страна действа по този начин, как можеш да накараш хората да са етични? Сега виждаме проститутки навсякъде. Безсрамното поведение на длъжностни лица има много общо с техните лидери като Джянг, които са много лоши модели за подражание."

Книгата "Мъжът Джянг Земин" посочва, че много от любовниците на Джянг не само стават високопоставени служители, но също така с цялото си сърце му помагат да докара бедствия на Китай. Промискуитетът на Джянг показва, че той има нисък морален характер, което може да доведе до гибелта на цялата страна.

NTD репортери Chang Chun, Li Yuanhan и Xiao Yan

Истината за Джянг Земин 

1. Предателят Джянг

2. Продажбата на китайски земи от Джянг

3. Престъпленията на Джянг

4. Сексуалните скандали на Джянг

5. Потискане на студентските движения от Джянг

6. Корумпиране на армията от Джянг

7. Преследването на убеждения от Джянг

8. Съсипването на Китай от Джянг

9. Престъпленията на Джянг срещу ККП

10. Глобален публичен процес срущу Джянг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!